Vierdaagsecamping Malden

Jufferstraat 1, 6581 KJ Malden

PENDELBUS SERVICE

Tijdens de wandelvierdaagse kunt u gebruik maken van onze taxibus-pendeldienst van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli 2024. U stapt in de taxibus bij de ingang van onze camping en u wordt afgezet op de Nassausingel vlakbij de Wedren.

De vertrektijden van de taxibus zijn: (wijzigingen onder voorbehoud, houd de informatie in de receptie in de gaten)

* Voor de wandelaars van 50 km : 3.30u
* Voor de wandelaars van 40 km : 4.30u en 5.30u
* Voor de wandelaars van 30 km : 6.45u

Terug naar onze camping kunt u om: 13.30u, 15.00u, 16.00u of 17.15u. Op vrijdag 19 Juli rijd de taxibus terug om: 14.30u, 16.00u, 17.00u en 18.15u. Voor deze service hebben wij een abonnementsprijs. Zie de pagina “tarieven” voor de prijzen. De tickets zijn verkrijgbaar op de receptie.

FIETSVERHUUR

Vanaf maandagmiddag 15 juli t/m vrijdag 19 juli 2024 kunt u een fiets huren. U kunt dit aangeven op uw inschrijflijst (bij kopje “reserveren”). Zie “tarieven” voor de kosten van de fietsverhuur. 

MAALTIJDSERVICE

Geen zin om te koken, maar wel lekker bij je eigen kampeerplek willen eten? Laat een volledig verzorgde maaltijd bezorgen door “Hofmans Catering”! De ene dag via de lijst op de receptie invullen, de volgende dag ophalen bij de centrale ontmoetingstent.

INTERNET

op Vierdaagsecamping Malden kunt u gebruik maken van internet d.m.v. Wifi. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie. Zie: “tarieven”. 

CENTRALE ONTMOETINGSTENT

Op ons kampeerterrein bevindt zich een centrale ontmoetingstent. In deze royale tent staan een magnetron, een waterkoker, een koelkast, een vriezer en een televisie tot uw beschikking. Gezeten aan de picknick-tafels kunt u hier eventueel uw maaltijd nuttigen, terwijl u de Vierdaagsebeelden volgt op de televisie!

 

PARKEREN TIJDENS INTOCHT

Voor uw dag gasten en andere bezoekers aan de intocht: op vrijdag 19 juli 2024 is er extra parkeergelegenheid. Zie: “tarieven”.

 

VERZORGINGSPOST

In een speciaal hiervoor ingerichte tent kunt u terecht voor massage van benen en voeten (indien gewenst ook rug en nek) en voor het prikken van eventuele blaren. Tickets verkrijgbaar op receptie.