Vierdaagsecamping Malden

Jufferstraat 1, 6581 KJ Malden

WIE ZIJN WIJ?

Ligging:
Onze camping is landelijk gelegen aan de Jufferstraat in Malden. Het kampeerterrein ligt precies tussen 2 wandelroutes in. Op donderdagochtend komen in alle vroegte de wandelaars namelijk direct langs de camping. Op vrijdag komt het wandel-legioen op nog geen 500 meter afstand van de camping voorbij over de feestelijke Rijksweg, vlak voordat deze overgaat in de Via Gladiola! De camping ligt op 15 minuten fietsafstand van de Wedren (start Vierdaagse) en binnen 20 minuten fietsen bent u in de binnenstad van Nijmegen, waar de bruisende Vierdaagsefeesten plaatsvinden!

Camping:
De camping is geopend tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 13 juli 2024 tot en met 20 juli 2024. Onze camping is bedoeld voor deelnemers aan de Vierdaagse van Nijmegen en hun verzorgers. Op onze camping vindt u de gemoedelijke en gezellige Vierdaagsesfeer, maar ook de rust die de wandelaars nodig hebben.

Faciliteiten:
Op onze camping zijn alle nodige voorzieningen aanwezig. Er zijn ruime en nette douches en toiletten, een chemisch toilet, een aparte water-aftapmogelijkheid. Ook is er een centrale ontmoetingstent aanwezig, met daarin een magnetron, koelkast, vriezer, een televisie en picknicktafels. Uw auto parkeert u op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Bovendien kunt u, tegen vergoeding, gebruik maken van internet d.m.v. WIFI.

Services:
Als service verzorgen wij voor u een pendelbus service vanaf de camping naar de Wedren en ook weer terug. Een volledig verzorgde maaltijd laten bezorgen kan via de cateringservice. Verder staan op onze camping sportmasseurs en blarenprikkers tot uw beschikking. Om het u nog gemakkelijker te maken is het mogelijk om een fiets te huren. Kijk op de pagina’s “services”en “tarieven” voor meer services en informatie.